×
☰ MENU

We spreken geen Nederlands

We spreken Alaska
en walvissen
en bears
en gletsjers

We spreken ook engels goed, maar de geweldige bezienswaardigheden en geluiden en ervaringen van Zuidoost Alaska zijn niet in een taal. Ze zijn universeel. Als we bultrug walvis of anker voor een gletsjer kijken,het is verbazingwekkend . Alaska is helemaal ontzagwekkend, ongeacht de taal die je spreekt.

Alaska is echt groot, maar we weten waar de goede plekjes zijn. Al 12 jaar hebben we mensen op avontuurlijke tochten in Alaska genomen. We zijn altijd aan het verkennen en vinden altijd nieuwe plekken om te wandelen of te kajakken of te kijken naar het wild. We kunnen onze gasten verbazen, omdat we Alaska kennen. Een foto kan de essentie van Alaska vastleggen, maar niet de emotie op het dek in een mist van a 1000m waterval. De manier om echt Alaska’s emotie en krachtige natuur te ervaren, is om je erin te verdiepen – dichtbij. Je moet tussen de bomen in een oud bos wandelen. Je moet in de rijke aroma’s van het bos ademen. Je moet rond ijsbergen kajakken. U moet een bruine beer op de rand van het bos vinden. Je moet luisteren naar walvissen zingen en kijken hoe ze springen.

Kijk naar de rest van onze website. Geniet van onze foto’s. Bekijk onze reisroute. We verontschuldigen ons dat de rest van de site in het Engels is. Zoals we gezegd hebben, spreken we geen Nederlands, we spreken Alaska.